Wie zijn wij

De goldeaglecommunity,
Een community opgericht door Christiaan
Wil je meer over de community zien scroll dan maar snel naar onderen,

Contact: post@goldeaglecommunity.nl
 • John Doe

  Christiaan Engels

  Oprichter Goldeaglecommunity

  "Een ding vind ik maar belangrijk en dat is andere mensen helpen, Ik ben een luisterend oor een een helpend persoon die graag andere helpt.

 • John Doe

  Christiaan Engels

  Oprichter goldeaglecommunity

  "Blijf altijd jezelf, en blijf in jezelf geloven en bewandel altijd de weg naar je dromen dan zou je er ook komen ."

Wie zijn wij  

De goldeaglecommunity bestaat uit een team van vrijwilligers die helpen op de servers om alles in de gaten te houden, zodat jij de leukste en gezelligste momenten kan beleven op de server,. Emil_pjc , Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, daarom bouw ik mee aan de mappen voor verschillende gamemode`s Jepserino Ik ben een van de helpers, Ik vind het leuk om spelers te helpen met projecten en als ze iets niet begrijpen Schotsecollie Probeert altijd oplossinggericht te denken, Dit is de echte schildpad van de community.

picture

Een community met veel mogelijkheden  

Binnen de community organiseren we zo veel mogelijk activiteiten die worden aangevraagd door de leden, Dit kan van een bepaalde livestream tot een video tot een activiteit op onze minecraft server zijn .

Samen kom je verder dan alleen, Dit is waarom wij zo veel mogelijk doen met de feedback die wij krijgen. - Christiaan

Met alle activiteiten proberen we zo veel mogelijk leden te betrekken, Zo kun je mee doen in een video opname, in een liveuitzending maar ook met alle activiteiten daar om heen zoals op de server met community opdrachten en uitdagingen, Ook heeft iedereen de kans op door te groeien naar een teamlid zoals een helper of een bouwer of iemand die de chat in de gaten houd

Wat doen wij

Dingen die wij doen

Een kijkje met foto`s van wat we allemaal doen.

100+ unieke spelers
2000+ streams en video`s
een team van 6 staffleden
20+ active leden

Goldeaglecommunity & leden

Hier onder zie je wat een aantal van de leden van de goldeaglecommunity vinden, Wil jij ook een stukje typen laat dat dan even weten.

Hechte community.

door LAURA Speler & kijker

De goldeagle comunity is een hechte comunity waar iedereen mag zijn wie die is. Als je hulp nodig hebt er is altijd iemand die je wilt helpen. Als je lekker zin hebt om te praten dan kan dat altijd er is altijd wel iemand die gezellig in call zit..

hoofdpagina